Een uitleganimatie over het verduurzamen van appartementen
Het verduurzamen van een woongebouw met appartementen is een uitdagende klus. Het proces bestaat uit verschillende fases waarbij bewoners, VvE-bestuurders en de beheerder het met elkaar eens moeten worden. Het Duurzaam Energieloket helpt VvE’s met dit proces en heeft hiervoor een 8 stappenplan opgesteld voor verduurzaming.
Voorheen gingen adviseurs van het Duurzaam Energieloket langs bij alle geïnteresseerde VvE’s om over het stappenplan te vertellen, maar door een toenemende vraag werd dit steeds lastiger te plannen. Daarom heeft het Duurzaam Energieloket ons benadert met de vraag of we een oplossing konden bedenken waarbij VvE’s zelf alvast inzicht konden krijgen in het proces van verduurzaming.
Als oplossing hebben we een animatie ontwikkeld waarin op een heldere manier het proces en de 8 stappen worden uitgelegd. Met deze animatie heeft het Duurzaam Energieloket nu de mogelijkheid om VvE’s nog sneller en efficiënter te helpen met hun verduurzaaming.
De animatie is gemaakt in samenwerking met Rollercoaster Motion Graphics Company en communicatiebureau Toedoen uit Haarlem.
Een uitleganimatie over het verduurzamen van appartementen

You may also like

Back to Top