Stijlbende

Publieksversie begroting, jaarrekening en Waterprogramma

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier

Het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier wilde graag een begrijpelijke ‘publieksversie’ maken van hun begroting. Dit financiële rapport is hiervoor opgedeeld in een aantal thema’s. De thema’s zijn middels illustratieve landschappen in beeld gebracht. De informatie is opgedeeld in meerdere niveaus: van eenvoudige hoofdlijnen naar meer ingewikkelde details.

Het resultaat is een themasite waarop elke bezoeker de informatie kan afstemmen op het persoonlijke interesse- en intelligentieniveau. Een jaar later is de jaarrekening toegevoegd en is er ook een themasite gemaakt voor de presentatie van het Waterprogramma.

Publieksversie begroting

HHNK Waterprogramma

Voor het Waterprogramma hebben we een website ontwikkeld waarin de belangrijkste thema’s, maatregelen en activiteiten voor de middellange termijn zijn gevisualiseerd in het landschap. Het landschap geeft op beeldende wijze een korte samenvatting van het waterprogramma. De website bevat daarnaast ook informatiepagina’s waarop het complete waterprogramma te lezen is.

HHNK Waterprogramma website
HHNK Waterprogramma website

MEER INFORMATIE?

Ben je benieuwd wat we voor jouw project of vraagstuk kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan.