Stijlbende
Diverse visualisaties, presentaties en infographics

Diverse visualisaties, presentaties en infographics over de spoorwegen

Nederlandse Spoorwegen en ProRail

Sinds 2012 werken we regelmatig aan projecten voor de Nederlandse Spoorwegen en ProRail. We ontwikkelen voor verschillende afdelingen infographics, presentaties, animaties en met name bedrijfs- en procesvisualisaties. Hieronder vindt je een selectie van projecten die we in de afgelopen jaren ontwikkeld hebben.

infographic poster

Overzicht reisinformatiesystemen

Voor de Reisinformatie Trein Service Organisatie (RTSO) hebben we een poster gemaakt waarop alle reisinformatiesystemen in beeld zijn gebracht. De poster wordt gebruikt voor interne communicatie en trainingen.

Animatie IT innoveert NS

We hebben een animatie ontwikkeld voor de IT afdeling van de NS. De animatie geeft een beeld van innovatieve ICT toepassingen waar de IT afdeling aan werkt. De animatie wordt onder andere gebruikt voor presentaties en personeelswerving.

Animatie IT innoveert NS
Visualisaties, presentaties en infographics NS
Animatie IT innoveert NS
Infographics

Infographics treinbeveiliging

Voor ProRail hebben we gewerkt aan infographics en visuals voor een pilot project over geautomatiseerde treinbeveiliging. De uitingen zijn voornamelijk gebruikt in (interne) rapportages en presentaties.

Infographics
infographic

MEER INFORMATIE?

Ben je benieuwd wat we voor jouw project of vraagstuk kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan.