Stijlbende
Sociale media pagina’s ministerie

Sociale media pagina’s ministerie

Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie

Voor het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie (EL&I) hebben we in 2012 sociale media pagina’s ontworpen. Voorafgaand aan het ontwerptraject hebben we met het ministerie meegedacht over het aanscherpen van de sociale media strategie.

De aanmerkelijkste conclusie daaruit was dat de bestaande profielen van het ministerie een gezamenlijke ‘look and feel’ missen. Onze belangrijkste doelen waren dan ook om een eenduidige stijl te bepalen voor alle profielen en mogelijkheden te creëren voor het ministerie om haar beleidspunten over te brengen.

Sociale media pagina’s ministerie
Sociale media pagina’s ministerie

Facebook

We hebben de Facebook pagina’s ontworpen van het ministerie, van Minister Maxime Verhagen en van Staatssecretaris Henk Bleker. Een belangrijk onderdeel van de nieuwe pagina’s is de timelinefoto waarop een tekst of quote geplaatst is die betrekking heeft op het beleid. De visuals zijn zo gemaakt dat het ministerie zelf deze teksten kan aanpassen en daarmee dus snel kan inspelen op actuele zaken.

Sociale media pagina’s ministerie

Twitter en Youtube

Voor het Twitterprofiel van het ministerie hebben we een achtergrondafbeelding ontworpen waarin de voornaamste beleidspunten zijn verwerkt. Dezelfde achtergrondafbeelding wordt ook gebruikt op de Youtubepagina van het Ministerie.

MEER INFORMATIE?

Ben je benieuwd wat we voor jouw project of vraagstuk kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan.